8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Eurosong 2009: Vybírejte ze dvou songů Gipsy.cz a hlasujte!

26. 02. 2009 | Kultura
Hlasování v hudební soutěži Eurosong 2009 začíná! Sledujte Noc s Andělem a vybírejte ze dvou písní skupiny Gipsy.cz. V sobotu 28. února na ČT2 od 23.30 hodin.

Česká televize se letos potřetí připojila k celosvětově oblíbené hudební soutěži Eurovision Song Contest 2009. Českou republiku bude reprezentovat skupina Gipsy.cz. ČT se rozhodla využít práva nominovat interpreta písně přímo a nevypisovat národní výběrové kolo. Na základě zkušeností z předchozích dvou ročníků byla vybrána skupina Gipsy.cz. Ta měla v minulých  ročních výraznou podporu diváků.

V rámci přímého přenosu pořadu Noc s Andělem v sobotu 28. února, tentokrát výjimečně z Bratislavy, bude vyhlášeno hlasování diváků prostřednictvím SMS o nominaci jedné z těchto písní - Aven Romale a Do You Wanna. Čeští a spolu s nimi i slovenští diváci uvidí ukázky obou písní Gipsy.cz, které pak budou od dalšího dne uváděny na ČT1 a ČT2 po celou dobu hlasování. Tedy až do soboty 14. března 2009, kdy bude opět v pořadu Noc s Andělem oznámen jeho výsledek.

Gipsy.czPíseň skupiny Gipsy.cz, kterou diváci vyberou, bude živě předvedena na vyhlášení cen Akademie populární hudby v sobotu 21. března na ČT1 od 20:00 hodin.

Hlasování prostřednictvím SMS zpráv na telefonní číslo: 906 11 09
ve tvaru: SONG mezera 1 nebo 2

Cena jedné SMS 9,- Kč včetně DPH

Z jednoho telefonního čísla bude do soutěže zařazen pouze jeden hlas denně.

Více informací, obě písně i odkaz na hlasování naleznou diváci na webovém speciálu Eurosong. Zde si je mohou také poslechnout.

Mezinárodní hudební soutěže Eurovision Song Contest 2009 v Moskvě se účastní 43 zemí, po několikaleté pauze i Slovensko. Každá země vybere a přihlásí jednu soutěžní píseň, která soutěží spolu s ostatními o přízeň u přibližně 100 milionů diváků.

ČT odvysílá 12. května první ze dvou semifinálových kol, kterého se bude ČR účastnit, a to na programu ČT1 od 21:00 hod. Finále Eurovision Song Contest 2009 bude ČT vysílat 16. 5. na ČT1 od 21:00 hod. Druhé semifinálové kolo, v němž soutěží Slovensko, proběhne 14. 5.


Více informací o soutěži Eurosong se dozvíte také na oficiálních webových stránkách Eurosongu.

Více informací o skupině Gipsy.cz najdete také na oficiálních webových stránkách.

ZUZI
Chytrá Žena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !