Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlas ČeskoSlovenska - moderátorka - Tina

27. 01. 2012 | Moderátoři
Hlavní scéna, na které se bude odehrávat souboj o titul Hlas ČeskoSlovenska, je vybudovaná pražském Stadionu Přátelství na Strahově v Diskařské ulici. V průběhu soutěže se bude dvakrát přestavovat. Stage byla přivezena v pěti kamionech z Rumunska, kde se půldruhého měsíce vyráběla. Na místě se stavěla celkem 21 dní.

Samotné pódium je ze speciálního tvrzeného skla o rozměrech 120 m2 a jedním z nejvýraznějších prvků scény jsou čtyři programovatelná otáčecí křesla, v nichž budou po dobu soutěže sedět koučové. K hlavní scéně bylo přistaveno sedm dalších dekorací.


Tina, moderátorka soutěže Hlas ČeskoSlovenska


TinaV čem je podle vás největší pozitivum Hlasu ČeskoSlovenska?
Těžko říct takhle v globálu, když ještě nejsme ani na úplném začátku. V každém případě je to show pozitivní, tedy na rozdíl od jiných talentových pořadů nejde o shazování netalentovaných zpěváků, respektive jejich zesměšňování. Naopak – vyzdvihuje se talent. Navíc všechny předsudky jdou stranou a jediné, co je důležité, je hlas, jeho barva a charisma.

Znovu vás čeká spolupráce s Leošem Marešem. Co je na ní nejtěžší a nejzábavnější?
Práce s Leošem je převážně zábavná a hodně jsem se od něj naučila. Snad se mi podaří zúročit to v tomto pořadu.

Hlas kterého z koučů vás oslovuje nejvíc?
Všichni mají něco do sebe a nechtějte po mně jen jedno jméno, když si všech vážím a respektuji je. Myslím, že složení týmu koučů je vyvážené a správné a bude se velmi zajímavě sledovat vývoj show i díky nim.

Pro vás je hlas pracovním nástrojem. Pečujete o něj nějak?
Jestli nejlepší lék na hlasivky je spánek, tak ano, ráda a hodně spím. Nepiju bublinky a žádné chlazené nápoje, nepoužívám led, protože to mi nedělá dobře.

Jak se pozná dobrý zpěvák?
To je subjektivní názor. Pro někoho dobrý zpěvák je pro druhého průměrný, pro jiného nezajímavý. Miluji hlasy, z nichž běhá mráz, hlas, který když zazní, zaplní celý prostor, je něčím zvláštní, nenapodobitelný. Mírný šelest, chrapot. Když se ten hlas ozve, vím přesně, komu patří, protože je jedinečný. Proto miluji třeba Amy Winehouse.

Hlas ČeskoSlovenska můžete poslouchat

od 12. února 2012 na TV NOVA!



Zdroj, foto: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !