Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlas ČeskoSlovenska - kouč - Pepa Vojtek

22. 01. 2012 | Koučové
150 nejtalentovanějších zpěvaček a zpěváků z České republiky a Slovenska, kteří uspěli v podzimních castingových kolech, bude bojovat o vítězství. 21 zemí (mimo Česko a Slovensko) po celém světě odvysílalo formát The Voice of - u nás Hlas Česko Slovenska


Pepa Vojtek, kouč pořadu Hlas ČeskoSlovenska


Pepa VojtekOd roku 1988 je zpěvákem skupiny Kabát – jedné z nejslavnějších českých kapel novodobé historie, která prodala přes milion hudebních nosičů. S Kabáty získal rocker Pepa Vojtek desítky hudebních ocenění – ceny Český Slavík, Anděl, cenu organizace OSA a mnoho dalších. V roce 2008 získala skupina cenu za nejprodávanějšího interpreta patnáctiletí. Zpívá také v muzikálech, například Dracula, Baron Prášil, Kleopatra, Tři Mušketýři, Kat Mydlář nebo Hamlet.

Proč jste přijal úlohu kouče v Hlasu ČeskoSlovenska?
kouč Pepa Vojtek: Protože mi to připadalo jiné než všechny ty show, které dosud v televizi byly. Hned na začátku jsem řekl režisérovi, že nechci nikoho urážet a vyhazovat ho z pódia. Na to já nemám povahu. Bylo mi řečeno, že je tato show o zpěvu jako takovém a navíc o lidech, kteří už se zpěvu věnují a nejsou to úplní amatéři. Tak jsem si řekl, že po 22 letech, co pracuji v této branži, bych mohl zkusit i jiné vody než jen muzikálové a rockové. Proto jsem nabídku přijal.

Už máte vymyšlenou bojovou strategii?
kouč Pepa Vojtek: Mojí jedinou strategií bude fakt, že si nebudu na nic hrát. Budu přirozený, takový, jakého mě lidi znají. Protože pokud člověk začne vybočovat ze své přirozenosti a začne se tvářit jinak než má, tak to publikum pozná a je to kontraproduktivní. Když se nám v týmu něco povede, budu moc rád, ale když ne, tak bohužel. Život jde dál. Podle mě je to ale z devadesáti procent na soutěžících. Ti lidé mají svůj styl zpěvu a my kouči bychom jim měli pomoci s aranžemi písniček, dát to celé nějak do kupy, a to pak předvést na pódiu. Budu se snažit v každém najít jeho přirozenost.

Kdybyste byl na začátku, přihlásil byste se do Hlasu?
kouč Pepa Vojtek: Já jsem velký trémista, proto bych do toho nemohl jít. Navíc bych trnul hrůzou, že mě nevyberou a o to by byla moje tréma ještě větší, prostě na to nemám nervy. My jsme hlavně na začátku dělali hudbu spíš jako zábavu a na nějaký soutěže jsme vůbec nemysleli.

Nechtěl jste se hudbou živit?

kouč Pepa Vojtek: Kdo mohl v roce 1988 počítat s tím, že budeme mít za dvacet let prodáno přes milion CD a hrát na stadionech? Byl to náš koníček a mně se splnil velký sen, živím se tím, co mě opravdu baví.


Koučové pořadu Hlas ČeskoSlovenska:Hlas ČeskoSlovenska

kouč DARA ROLINS

kouč PATRIK RYTMUS VRBOVSKÝ

kouč MICHAL DAVID

kouč PEPA VOJTEK


Hlas ČeskoSlovenska můžete poslouchat 

od 12. února 2012 na TV NOVA!



Zdroj, foto: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pepa nám taky nějak zestárnul....:-(
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles