Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlas ČeskoSlovenska - kouč - Dara Rolins

22. 01. 2012 | Koučové
150 nejtalentovanějších zpěvaček a zpěváků z České republiky a Slovenska, kteří uspěli v podzimních castingových kolech, bude bojovat o vítězství. 21 zemí (mimo Česko a Slovensko) po celém světě odvysílalo formát The Voice of - u nás Hlas Česko Slovenska

Dara Rolins, kouč pořadu Hlas ČeskoSlovenska


DaraV televizi se objevila poprvé, když jí byly čtyři roky. V deseti už měla první koncertní turné a o rok později první sólové album a s ním platinovou desku za 250 tisíc prodaných kopií. Spolupracovala s mnoha úspěšnými zahraničními umělci, třeba se zpěvákem skupiny Kool & The Gang, producenty Rapino Bros (Take That) nebo s autorem hitu Jennifer Rush The Power Of Love.

Jednu z písní pro ni napsala i Kylie Minoque. Dara byla také členkou skupiny Sexy Dancers, společné turné s Danem Bártou bylo označené za hudební událost minulého léta. V roce 2009 byla porotkyní první řady soutěže Česko-Slovenské SuperStar.

Jedna žena proti třem chlapům. Jste z této role nervózní?
kouč Dara Rolins: Naopak! Těším se. Je to výzva. Ženský princip se v mužském světě neztratí. Zvláště pak v tom hudebním mají ženy výsostné postavení. Myslím, že je pro diváka zajímavé i samo srovnání, jak k hudbě přistupuje muž a jak žena.

Který typ hlasu chcete mít ve svém týmu?
kouč Dara Rolins: Ten, který zaujme. Hlas nejde popsat. Myslím, bavíme-li se na hudební úrovni, že není hlas špatný či dobrý. Je zajímavý a nezajímavý. Velký hlas nemusí zákonitě zprostředkovat velké emoce.

Na co se v soutěži nejvíc těšíte?
kouč Dara Rolins: Překvapím vás, ale na nové hlasy! Těším se na užší kontakt se soutěžícími. Na celou atmosféru soutěže. Myslím, že je to opravdu poutavý projekt jak pro ty, kteří jsou v něm, tak pro ty, kteří budou jejich cestu sledovat.

Kdybyste byla na začátku kariéry, využila byste šanci, kterou dává Hlas nadějným zpěvákům?
kouč Dara Rolins: Myslím, že díky konceptu této soutěže má soutěžící mnohem větší šanci „přičichnout“ k opravdovému showbyznysu. Jestli bude opravdu vnímavý, může získat ohromný náskok před lidmi, kteří vyšli třeba ze SuperStar. Je to takový bezplatný rychlokurz za asistence všech těch, které showbyznys dobře a dlouho živí.

Jaký máte pocit z toho, že budete soupeřit s partnerem?
kouč Dara Rolins: Přiznám se, že jsem u sebe nezaznamenala žádné obavy. Je to hra a my oba jsme hráči.Užijeme si to!


Koučové pořadu Hlas ČeskoSlovenska:Hlas ČeskoSlovenska

kouč DARA ROLINS

kouč PATRIK RYTMUS VRBOVSKÝ

kouč MICHAL DAVID

kouč PEPA VOJTEK


Hlas ČeskoSlovenska můžete poslouchat 

od 12. února 2012 na TV NOVA!



Zdroj, foto: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Rolins teda moc nemusim (nafoukaná), zvlášt po tom incidentu...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles