8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kamila Nývltová poslední hlasy poroty vyřazenou finalistkou X Factoru

12. 05. 2008 | X Factor vyřazení
X Factor se pomalu blíží k velkému finále. Ve hře zůstávají poslední čtyři finalisté a za tři týdny již budeme znát historicky prvního vítěze, který navíc získá milion korun jako prémii.  

Jedno prvenství již má ovšem X Factor po včerejšku za sebou. Prvním porotcem, který přišel o všechny své soutěžící, se po vyřazení stal Ondřej Soukup. Je tedy již zcela jisté, že X Factor nevyhraje žádná z mladých nadějí z kategorie 15-24 let. Naopak šance rapidně stouply Gábině Osvaldové, která v soutěži opět udržela všechny své tři finalisty. Naději Petra Jandy živí již jen vokální skupina All X, která včera přežila svůj druhý duel Kdo s koho?!

X Factor - Kamila NývltováKamila Nývltová se se soutěží rozloučila v kole s názvem Noc oživlých legend, pro které si zvolila slavný hit skupiny Queen The show must go on a píseň Son of a preacher man od Dusty Springfield.

V duelu Kdo s koho?! o jejím vyřazení rozhodla Gábina Osvaldová, která dala přednost brněnským All X.


Poslední čtyřka finalistů se o postup do semifinále utká v Americké noci v neděli 18. května od 20 hodin na Nově. Poté, kdy každý z finalistů odzpívá jednu písničku, se rozběhne hlasování, které moderátor Leoš Mareš ukončí po 23. hodině v rozhodnutí Kdo s koho?! O vyřazení poprvé nebudou rozhodovat porotci, ale soutěž přímo opustí soutěžící, který získá od diváků nejnižší počet hlasů.


Zdroj: archiv TV Nova

ZUZI
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ale joo byla dobrrááá Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nemám Kamilu ráda,připadne mi trocec namyšlená,ale jinak celkem dobře zpívá.Ale nezapůsobila na měSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles