Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Setkání s kartářkou

22. 04. 2012 | Vaše příběhy
Když moje kamarádka nastoupila do maturitního ročníku našeho gymnázia, tak vůbec neměla tušení, kam na vysokou školu. Šly jí humanitní předměty, ale nevěděla, jakým směrem konkrétně by se měla ubírat. Sice si dělala různé testy, které by jí to měly říct, ale pokaždé jí vyšlo něco jiného.

A tak se rozhodla, že půjde ke kartářce. Jedna taková v našem městě žije. Mnoho známých lidí už jejích služeb využilo a někteří ji chválí, jiní zase naopak. Ale kamarádka to i přesto zkusila a sjednala si s ní osobní schůzku. Tam jí vysvětlila, co by se ráda dozvěděla. Kartářka bez problémů souhlasila. A tak ještě ten den se dozvěděla, že bude pracovat jako účetní v bance. Tudíž by měla volit nějakou ekonomickou školu.

Setkání s kartářkouKamarádka to brala vážně a den na to vyplňovala hned dvě přihlášky na VŠ ekonomického zaměření. Mnozí jí to rozmlouvali, že by té kartářce věřit neměla, ale ona měla svoji hlavu, a tak to udělala po svém. Přihlášky na VŠ odeslala, dostavila se i na přijímací zkoušky. A hned ji vzali. Takže stačilo udělat maturitu a v říjnu může nastoupit do prvního ročníku. Vzhledem k tomu, že patřila mezi ty studenty, kteří nic nenechávali náhodě, řádně se na zkoušku dospělosti připravila. A složila ji úspěšně, jen s jednou dvojkou. Což je skvělý výsledek! Asi týden na to, jí přišel dopis z VŠ, kde jí psali, že ji berou. Měla ohromnou radost. Vysokou školu vystudovala bez problémů.  Dnes pracuje jako vedoucí naší místní banky a je velmi spokojená.

Takže pravděpodobně díky kartářce se toto všechno stalo. Pokud by již v posledním ročníku gymnázia zvolila jinou VŠ, tak jak všichni radili, určitě by vše dopadlo jinak. Ale nemá si na co stěžovat - má nadprůměrné platové ohodnocení, v práci je velmi oblíbená, má rodinu a milujícího manžela, super kamarádky - co víc si přát, že?

martinka1p - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
že na spokojeném životě nemá zrovna zásluhu kartářka. Ale tehdy asi mladou dívku uklidnila a to je také dobré.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
že tá kamarátka by uspela aj na inej škole a v inom povolaní, pretože je usilovná, cieľavedomá a zodpovedná. A navyše vie nájsť niečo pozitívne a zaujímavé práve v tom, čo robí. Rovnako z nej mohla byť perfektná lekárka, novinárka, technička, ... .
To, že sa jej darí je len a len jej zásluha a nie zásluha kartárky.
Obrázek uživatelky
profil
pěkný článek, ono všechno má nějaká úskálí, někdo je pro, jiný proti, někomu to opravdu vyjde, jiný je zklamaný
Obrázek uživatelky
profil
Možná na těch předpovědích kartářky něco je, ale nevěřím, že její zásluhou vede tvoje kamarádka šťastný a spokojený život.
Myslím, že její úspěchy víc ovlivnila její povaha a schopnosti všechno si pořádně rozvážit a nic neponechat náhodě. Vyrovnat se s tím, co je.
Znám jednu mladou paní z banky, která si toto povolání zvolila kvůli finančnímu ohodnocení. To má, ale má taky malé děti a je nespokojena s pracovní dobou, manžel podnikatel, babičky obě daleko, v práci není oblíbená, protože jí připadá jednotvárná a nevyhovuje jí sedavé zaměstnání. Spoustu peněz dá za paní k věčně nemocným dětem, střídají se u nich přes vynikající plat a možnost bydlet u nich ve vile.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles