Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlas ČeskoSlovenska opustili Veronika Vrublová a Michal Chrenko

11. 04. 2012 | Aktuality
První vyřazování se týkalo týmů Rytmuse a Pepy Vojtka. Finálovou čtyřiadvacítku hudební soutěže Hlas ČeskoSlovenska po prvním živém přenosu, který televize odvysílala v neděli ve 20 hodin, opustila v pondělním Rozstřelu dvojice Veronika Vrublová a Michal Chrenko.

„Myslím si, že jsem podal dobrý výkon. Nebylo to zazpívané špatně, ale asi jsem si pro tuto show zvolil špatnou skladbu," hodnotil svůj výstup Michal Chrenko. Ten si pro první živý přenos zvolil skladbu I Need A Dollar, kterou nazpíval americký muzikant Aloe Blacc.

Hlas ČeskoSlovenska opustili Veronika Vrublová a Michal ChrenkoVeronika Vrublová vsadila na legendární skladbu It´s My Life od Bon Joviho. Ta ji bohužel postup do dalšího kola nezajistila. „Budu na sobě dál pracovat, pokud se vše povede, mohla bych v budoucnu účinkovat i v muzikálech. V hlavě mám i nápady na své písničky a byla bych ráda, kdyby se ozval nějaký producent. Ale o tom je ještě předčasné mluvit, když jsem teď vypadla ze soutěže," uvedla Vrublová, která si velmi pochvalovala spolupráci s Pepou Vojtkem.
„Je to hrozně příjemný člověk, který mi dal spoustu důležitých rad. Nejkrásnější zážitek z Hlasu byl okamžik ve Výběru naslepo, když jsem si myslela, že se mi nikdo neotočí. Už jsem to skoro při druhé sloce chtěla vzdát, ale pak se otočil Pepa a přišel mě obejmout," dodala Vrublová.

Oba vyřazení finalisté mají jasno v tom, kdo by měl soutěž Hlas ČeskoSlovenska vyhrát. „Měla by to být Anna Veselovská. Anička to má prostě v krvi. Narodila se pro zpěv. Je přirozený talent. Stačí jí, když se postaví nebo si sedne na stoličku s kytarou, a je to," řekl Chrenko, který aktuálně pracuje se svojí kapelou na druhé desce. Jak sám prozradil, druhé album bude kytarový pop s prvky elektroniky.

Další finálový večer soutěže Hlas ČeskoSlovenska můžete sledovat v neděli 15. dubna ve 20.00 na Nově, Rozhodnutí poté v pondělí 16. dubna ve 21.20 hodin.


Zdroj: Nova

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !