Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlas ČeskoSlovenska opustili Alžběta Pažoutová a David Bisek

17. 04. 2012 | Aktuality
Finálový tým po druhém živém přenosu soutěže Hlas ČeskoSlovenska, který televize vysílala v neděli od 20 hodin, opustila v pondělním Rozstřelu dvojice Alžběta Pažoutová a David Bisek. Jejich působení v soutěži tentokrát ukončili koučové Dara Rolins a Michal David.

„Vůbec jsem nečekal, že vypadnu. Furt jsem si říkal, že přeci nejsem tak hrozný, abych po tomto kole šel domů. Když potom zaznělo moje jméno, byl jsem překvapený a najednou se ve mně začaly prát všechny možné emoce," řekl David Bisek. Ten si pro živý přenos zvolil skladbu Closer od Ne-Yo.

Hlas ČeskoSlovenska opustili Alžběta Pažoutová a David BisekBisek připustil, že kdyby se měl opět rozhodovat, určitě by šel do týmu Dary. „Měli jsme k sobě blízko. Když mě Dara lákala do svého týmu, slíbila mi duet. Teď to asi nevyjde, ale do budoucna bych byl hrozně rád, kdybych si s ní mohl zazpívat," prozradil Bisek, který by se v budoucnu chtěl věnovat převážně hudebním žánrům pop a R´n´B.

„Mým favoritem je Anička Veselovská a Kristýna Daňhelová. To jsou holky, které to prostě mají v sobě," prozradil své tipy na vítěze soutěže David Bisek.

Alžběta Pažoutová si pro finálový večer vybrala skladbu Who Knew od Pink, která jí bohužel postup do dalšího kola nepřinesla. „Měla jsem perfektní tým. Hrozně moc jsme si rozuměli. Asi nejvíc srandy jsem si užila s Petrem Kutheilem a Davidem Weingärtnerem," řekla Pažoutová, která se i nadále bude věnovat hudbě se svojí kapelou.
„Hrajeme new pop, což je takový inteligentní pop. Původně jsme se Hlas ČeskoSlovenska opustili Alžběta Pažoutová a David Bisekvěnovali acid jazzu, ale momentálně máme nového kytaristu, se kterým to rozjíždíme trochu jiným směrem," dodala zpěvačka, která se v minulosti zúčastnila soutěže Rozjezdy pro hvězdy.

„Bylo mi tehdy 15 let a soutěž jsem dokonce vyhrála. Někdo na to přišel a video ze soutěže pověsil na Youtube, tak jsem si to zase připomněla," upřesnila zpěvačka.

Alžběta Pažoutová nejvíce fandí Ivanně Bagové. „Ona je velký talent, sice není ještě hotová osobnost, ale o to víc jí držím palce. Musí si dát ale pozor, aby ji showbyznys nesemlel," dodala zpěvačka.

Další finálový večer soutěže Hlas ČeskoSlovenska můžete sledovat v neděli 22. dubna ve 20.00 na Nově, Rozhodnutí poté v pondělí 23. dubna ve 21.20 hodin.



Zdroj: Nova

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice