Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlas ČeskoSlovenska má 24 finalistů a jde do živých přenosů

7. 04. 2012 | Finalisté
Celkem 24 zpěvaček a zpěváků se probojovalo do přímého přenosu soutěže Hlas ČeskoSlovenska. V živých kolech se do rozhodování poprvé zapojí i televizní diváci. Kromě soutěžících se v živém vysílání objeví také speciální hosté. Televizní diváci se dočkají i vystoupení všech čtyř koučů. Od 8. dubna 2012 bude celých devět týdnů trvat cesta Hlasu ČeskoSlovenska k vítězství, částce 100 000 eur a kontraktu se společností Universal.

Harmonogram přímých přenosů soutěže
Hlas ČeskoSlovenska:


8. dubna - 1. finále
V přímém přenosu soutěže Hlas ČeskoSlovenska vystoupí dvě šestice soutěžících ze dvou týmů. Přes noc a den bude probíhat hlasování diváků pro jejich postup.

Hlas ČeskoSlovenska9. dubna - 1. rozhodnutí
Dva soutěžící z každého týmu s nejvyšším počtem hlasů postupují automaticky, další dva postupující si vybere kouč. Zbylí dva soutěžící z každého týmu znovu zazpívají, jednoho z nich poté kouč vyřadí.

15. dubna - 2. finále

V přímém přenosu soutěže Hlas ČeskoSlovenska vystoupí dvě šestice soutěžících ze zbývajících dvou týmů. Poté přes noc a den budou hlasovat televizní diváci.

16. dubna - 2. Rozhodnutí

Dva zpěváci s nejvyšším počtem hlasů postupují, další dva postupující určí kouč. Zbylá dvojice z každého týmu znovu zazpívá a o vyřazení jednoho rozhodne kouč.

22. dubna - 3. finále

V každém týmu je pět soutěžících. Zpěváci z prvních dvou týmů zazpívají, poté budou diváci přes noc a den hlasovat.

23. dubna - 3. rozhodnutí

Dva soutěžící z každého týmu s nejvyšším počtem hlasů postupují automaticky, jednoho postupujícího určí kouč. Zbylí dva zpěváci zazpívají znovu a o tom, kdo postupuje, rozhodne kouč.

29. dubna - 4. finále

Dvě pětice ze dvou zbývajících týmů vystoupí a diváci mohou přes den a noc hlasovat.

Tým Rytmuse30. dubna - 4. Rozhodnutí
Dva soutěžící z každého týmu soutěže Hlas ČeskoSlovenska s nejvyšším počtem hlasů postupují automaticky, jednoho postupujícího určí kouč. Zbylí dva zpěváci zazpívají znovu a o tom, kdo postupuje, rozhodne kouč.

6. května - 5. finále

V každém týmu jsou čtyři soutěžící. V 5. finále vystoupí soutěžící prvních dvou týmů, poté začne hlasování trvající noc a den.

7. května - 5. Rozhodnutí

Dva soutěžící z každého týmu s nejvyšším počtem hlasů automaticky  postupují. Zbylé dva nechá kouč zazpívat a jednoho z nich poté vyřadí.

13. května - 6. finále
Vystoupí dvě čtyřky soutěžících ze dvou zbylých týmů. Poté startuje hlasování trvající přes noc a den.

14. května - 6. rozhodnutí
Dva soutěžící z každého týmu s nejvyšším počtem hlasů automaticky postupují. Zbylé dva nechá kouč zazpívat a jednoho z nich poté vyřadí.

20. května - 7. finále
V každém týmu jsou tři soutěžící. Vystoupí zpěváci ze všech čtyř týmů. Poté startuje hlasování, které potrvá noc a den.

21. května - 7. rozhodnutí
Moderátor soutěže Hlas ČeskoSlovenska vyhlásí soutěžícího z každého týmu, který v rámci své skupiny získal největší počet hlasů a postupuje do dalšího kola. Zbylí dva soutěžící od každého kouče zazpívají a kouči vyřadí jednoho zpěváka ze svého týmu. V každém týmu tak zůstanou dva soutěžící.

Tým Pepy Vojtka27. května - 8. finále
V každém týmu jsou dva soutěžící a všichni vystoupí. Poté startuje hlasování.

28. května - 8. rozhodnutí

V tomto kole se sčítají hlasy od diváků a rozhodnutí porotce. Diváci a kouč mají dohromady 200% hlasů. Na konci tohoto kola musí kouč rozdělit svých 100% mezi dva soutěžící (například 40 ku 60). Moderátor vyhlásí, kolik který soutěžící z dvojice dostal procent hlasů od diváků. Poté otevře obálku s rozhodnutím kouče a procenta sečte. Vítězové jednotlivých týmů postupují do Grandfinále.

3. června – Grandfinále
V Grandfinále je z každého týmu jeden soutěžící, celkem čtyři finalisté. Každý z nich zazpívá dvě písně. Poté bude poprvé zastaveno hlasování a vypadává soutěžící s nejmenším počtem hlasů. Hlasování se znovu rozbíhá (od posledního součtu hlasů) a zbylí soutěžící opět zpívají. Poté se hlasování znovu zastavuje a vyřadí se soutěžící s nejmenším počtem hlasů. Znovu se hlasuje a zbylí dva finalisté naposledy zazpívají. Poté se definitivně zastaví hlasování a diváci se dozví, kdo je Hlas ČeskoSlovenska!

Sledujte Hlas ČeskoSlovenska
poprvé v přímém přenosu od
8. dubna 2012


Zdroj, foto: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc