Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlas ČeskoSlovenska končí pro Katarínu Demskou a Petra Kutheila

15. 05. 2012 | Aktuality
Hlas ČeskoSlovenska má za sebou šestý finálový večer, který se stal osudným pro Katarínu Demskou z týmu Dary Rolins a Petra Kutheila z týmu Michala Davida. Katarína v pondělním Rozstřelu nestačila na Miloše Novotného, Petr neprošel přes Kateřinu Petráňovou.

„Je mi to hodně líto, ti lidé mi budou chybět, protože už jsme si na sebe zvykli. Čeká mě škola, to se na mě valí ze všech stran. Musím ukončit bakalářské studium, dál studovat nepůjdu, budu určitě nějak pokračovat v hudbě," řekla krátce po vyřazení ze soutěže Hlas ČeskoSlovenska Katarína Demská.

Druhý vyřazený soutěžící Petr Kutheil odcházel spokojený. „Toužil jsem po Hlas ČeskoSlovenska končí pro Katarínu Demskou a Petra Kutheilatom, že když se tohle stane, aby mi Michal nabídl práci v muzikálu. A on to udělal. Je to u mě frajer, protože tohle nemusel. To znamená, že mi důvěřuje. Pro mě se toho moc nezmění, ale přeju to ostatním, a to upřímně,“ prozradil Petr, když jsme se ho zeptali, co pro něj účast v pořadu Hlas ČeskoSlovenska znamenala.

Sedmé finále soutěže Hlas ČeskoSlovenska přinese radikální změnu. Poprvé budou vystupovat všechny čtyři týmy, tedy tým Dary Rolins, Michala Davida, Pepy Vojtka i Rytmuse. Z každého týmu v následném pondělním Rozstřelu vypadne jeden soutěžící.

Sedmé finále pořadu Hlas ČeskoSlovenska můžete sledovat v neděli 20. května 2012 ve 20.00 na Nově.


Zdroj: Nova

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !