Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hlas ČeskoSlovenska je tady! Již v neděli ve 20 hodin!

11. 02. 2012 | Aktuality
Fenomén současnosti přichází na české a slovenské obrazovky! První díl soutěže Hlas ČeskoSlovenska uvidí diváci již v neděli 12. února 2012. Ve 20 hodin odstartuje boj největších pěveckých talentů o vítězství, 100 000 eur a exkluzivní kontrakt s prestižním hudebním vydavatelstvím!

Největší pěvecké talenty Česka a Slovenska v dramatických soubojích, čtyři slavné osobnosti v rolích koučů a výhra snů! To je Hlas ČeskoSlovenska, který odstartuje již v neděli 12. února. Od 20 hodin se spustí nejúspěšnější světová hudební show současnosti, v níž půjde o jediné, najít ten nejlepší hlas.

Hlas ČeskoSlovenska je tady! Již v neděli ve 20 hodin!Poprvé v historii televizních show k nám přichází soutěž, v níž nezáleží na vzhledu, ale pouze na pěveckém talentu, a tou je Hlas ČeskoSlovenska. Poprvé v historii televizních show se budou koučové rozhodovat na základě jediného smyslu – sluchu. Dara Rolins, Michal David, Josef Vojtek a Patrik „Rytmus“ Vrbovský půjdou po hlase a vyberou si svůj tým zpěvaček a zpěváků. Ty budou poté provázet celou soutěží s názvem Hlas ČeskoSlovenska na cestě k vítězství, k výhře 100 000 eur i slibnému kontraktu s hudebním vydavatelstvím.

Sedmnáct týdnů budou televizní diváci sledovat cestu k vítězství prvního Hlasu ČeskoSlovenska. Bude jím jeden ze 150 nejtalentovanějších zpěvaček a zpěváků Česka a Slovenska, kteří se předvedli před kouči ve Výběru naslepo. Jméno toho nejlepšího hlasu se Česko a Slovensko dozví v neděli 3. června 2012 v Grandfinále. V rolích moderátorů Hlasu ČeskoSlovenska se představí zpěvačka Tina a Leoš Mareš.

The Voice of… je původně holandský formát, který se během jednoho roku stal světovým fenoménem. Za jeho vznikem stojí mediální magnát a producent John de Mol. Kromě Česka a Slovenska hledají svůj Hlas více než dvě desítky zemí po celé planetě. V některých zemích, například v USA a Holandsku, už se na obrazovky dostala druhá série pořadu.

Harmonogram soutěže Hlas ČeskoSlovenska:

12. 2. – 11. 3. 2012 Výběr naslepo
18. 3. – 1. 4. 2012 Souboj
8. 4. – 28. 5. 2012 Live přenosy
3. 6. 2012 Grandinále

První díl soutěže Hlas ČeskoSlovenska uvidíte již v neděli 12. února 2012 ve 20 hodin na Nově!



Zdroj: TV Nova

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
pořad ujde, občas se dívám ....a jak jsem poslední dobou slyšela negativní reakce na M. Davida - tak koukám... hodně těch nových chce právě k němu ..tak nevím...
Obrázek uživatelky
profil
po slibu že to bude něco "iné" jsem koukla na 1. 10 minut...a stačilo...jo je to něčo iné, ale zas eo zpěvu - rozdíl je v tom, že koučové své zpěváky nevidí, ale je to stejná nuda jako superstar!
Obrázek uživatelky
profil
NEZAJÍMAJÍ UŽ MĚ TAKOVÉ POŘADY-JAK PÍŠETE OSTATNÍ JE JICH DOSTI V TELCESmajlík MÁM RADĚJI SOUTĚŽNÍ-PEVNOST BOYARD A NEBO TAKOVÉ,PROSTŘENO,FAKTOR STRACHU,HODINA PRAVDY A DALŠÍSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
čeho je moc ,toho je příliš!! Nedívám!!!
Obrázek uživatelky
profil
Také už se nedíváme, abych se přiznala ani přesně nevím co je to teď ,raději se podívám na nějaký filmSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles